Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het CDA deelt Valentijnsbloemen uit aan Ep Haarman

en Jan van Ark

Het CDA deelt Valentijnsbloemen

BATHMEN – Ep Haarman en Jan van Ark uit Bathmen hebben vandaag ter gelegenheid van Valentijnsdag van het CDA een bloemetje ontvangen. Zij hebben zich allebei, samen met 1200 andere vrijwilligers, enorm ingezet om het evenement Bathmen spant de Kroon tot een daverend succes te maken.

Daarmee hebben ze laten zien dat je door mensen bij elkaar te brengen grootse dingen kunt bereiken. Ook hebben veel mensen in Bathmen elkaar leren kennen door met elkaar Bathmen spant de Kroon te organiseren. Dit evenement was een eenmalige activiteit, maar beide heren zetten zich ook in voor allerlei andere activiteiten in en om Bathmen en hebben het Valentijnsbloemetje dus ook meer dan verdiend. Het CDA waardeert hun inzet, enthousiasme en samenbindend vermogen enorm.

De bloemen zijn uitgereikt door Bart van Moorsel, kandidaat statenlid voor de provinciale verkiezingen van 18 maart en het raadslid Elske van der Mik.

Het CDA waardeert het heel erg dat mensen zich belangeloos inzetten voor de samenleving en hun naasten. Vrijwilligers staan synoniem voor gemeenschapszin, naastenliefde, respect en verantwoordelijkheid. Het CDA uit haar waardering voor de vrijwilligers onder andere door elke jaar op Valentijnsdag een bloemetje uit te delen.