Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het Cultuurhuus doet mee met RaboClubsupport

Noabers van, voor en in het Cultuurhuus
BATHMEN – “Wij hebben gemerkt dat na het afgelopen jaar het wegvallen van de activiteiten een grote impact heeft op onze doelgroepen. Veel mensen kunnen de stap niet zetten om de activiteiten weer op te pakken. Een aantal activiteiten zoals koersbal, samen eten, sjoelen, spelletjesmiddag etc. werden door eigen vrijwilligers/deelnemers georganiseerd. Zij maken gebruik van de ruimtes van het Cultuurhuus. Sommige activiteiten zijn in deze periode door vrijwilligers van het Cultuurhuus opgepakt en voortgezealdus Hanny Biemolt van het Cultuurhuus.

Hanny: “We zien nu dat bijna alles weer kan en dat onze bezoekers het heerlijk vinden als er bij hen veel werk uit handen wordt genomen en ze kunnen genieten van de gezelligheid zoals sjoelen, koersballen, Samen Eten etc.

Het Cultuurhuus wil nu overdag tussen 10.00 en 16.00 uur meer van dit soort activiteiten organiseren waarbij gedacht kan worden aan spelmiddag, kaarten, handwerkclubjes, filmmiddag, en bijvoorbeeld soeplunch.

Uiteraard vinden ook onze maandelijkse seniorenmiddagen plaats op de derde woensdag van de maand en hebben we nog 3 edities van Gouwe Ouwe middag in de agenda staan.

Dit willen we allemaal tegen kostprijs aanbieden en daarom hebben wij verschillende fondsen benaderd en van enkele al toezeggingen gehad. Ook RaboClubsupport kan daarbij helpen als u stemt op het Cultuurhuus.

Hebt u ideeën en of wilt u hier meehelpen laat het ons weten. Woont er iemand in uw omgeving waarvan u weet dat deze het leuk vindt om naar deze activiteiten te gaan, kom een keer samen!”