Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het tennisseizoen gaat weer van start!

BATHMEN – Op 31 maart is bij TC Bathmen met de traditionele Openingstoss voor het nieuwe tennisseizoen. Het belooft een prachtig seizoen te worden op het mooie park met competities, toernooien, tossavonden en veel gezelligheid.Ook altijd al eens willen tennissen of kriebelt het om weer eens te gaan beginnen? Voor die mensen die graag eens willen proberen of tennis wat voor hen is of die graag nieuwe mensen willen ontmoeten op een gezellige vereniging is er dit jaar een hele mooie actie:

 

Twee maanden lidmaatschap inclusief vier lessen voor 50 euro!

De lessen worden in groepjes gegeven dus het is meteen een goede gelegenheid om nieuwe tennismaatjes te vinden. Of je nu begint of wel eens getennist hebt, met dit kennismakingslidmaatschap is het simpel op te pakken. Aanmelden kan vóór 15 april 2019 door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@tcbathmen.nl

Twijfel je of tennis wel de sport voor jou is? Tennis is gezond en kan op alle niveaus gespeeld worden. Met wat lessen is het goed te leren, ook op latere leeftijd! Het mooie van tennis is dat naast en leuk spelletje het ook nog eens een gezellige sport is, zeker bij TC Bathmen. Bij deze bruisende vereniging kun je terecht voor competitietennis op hoog niveau maar ook voor recreatief tennis op elk niveau. Op welk niveau je ook speelt, gezelligheid is altijd een vast onderdeel.

De leden worden allemaal uitgenodigd om op 31 maart te komen tennissen en onder genot van een hapje en een drankje het seizoen officieel in te luiden. Ook de nieuwe leden die zich al aangemeld hebben worden van harte uitgenodigd, zij krijgen een persoonlijke uitnodiging.

Ben je van plan om te gaan spelen en wil je eens kijken of de vereniging je bevalt, dan ben je van harte welkom om op 31 maart te komen kijken of anders ben je ook altijd welkom op de vaste tossavond op dinsdag vanaf 19.30 uur.