Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het zesde zintuig:

U weet niet wat u (niet) ziet!

BATHMEN – Zondagmiddag 22 maart vanaf 13.30 uur is er een bijzondere show te zien bij Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen.

Goochelaar en illusionist Jarno di Parno brengt,  samen met zijn hoogbegaafde collega Maike, het programma “The Magic Touch”. Dat betekent goochelen, magie en natuurlijk: het zesde zintuig. Geconcentreerd kijk je naar hun handelingen. Je probeert je niet te laten afleiden want je wilt graag weten: “Hoe doen zij dat nou?”. Vergeet het maar! U weet echt niet wat u (niet) ziet! Kortom: Een voorstelling die u niet mag missen!

En dan is er die middag natuurlijk ook het optreden van Mannenkoor De Bêkezangers, met bekende maar ook met nieuwe liederen. Een enthousiast koor waar gezelligheid een bijzondere plaats in neemt.

Een koor waar je graag bij wilt horen. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Dus mannen: kom luisteren en genieten en meld je aan.

En als toetje voor die middag: het Odano Combo. Zij zorgen voor vrolijke klanken; heerlijke muziek waar je “lentekriebels” van krijgt.

Begin de lente dit jaar met een gezellige, vrolijke middag, vol mysterieuze zaken, zang en muziek.

Kaarten voor deze bijzondere middag kosten € 7,50. Deze zijn verkrijgbaar bij Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a te Bathmen. Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

U kunt de kaarten ook online bestellen op www.cultuurhuusbraakhekke.nl

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100