Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hooggeëerd publiek, kaartverkoop Battumse Revue start 15 september!

Iedereen wil graag kaarten bemachtigen bij spreekstalmeester Wim Scholthof (in rood jasje).

BATHMEN – Hooggeëerd publiek, zaterdagochtend 15 september start de kaartverkoop van #bietuminderugge, de allernieuwste voorstelling van de Battumse Revue. Vanaf 10.00 uur staan de deuren van het theater Cultuurhuus Braakhekke open en wordt u gastvrij ontvangen door…….? Niemand minder dan de spreekstalmeester zelf. U maakt die ochtend kans op gratis kaarten. Met een draai aan het Rad van Fortuin is mogelijk het geluk aan uw zijde en verlaat u met één of twee gratis toegangskaarten het Cultuurhuus Braakhekke.Het belooft weer een waar spektakel te worden tijdens de voorstellingen. Hilarische sketches worden afgewisseld met mooie zangnummers en spetterende dansacts in deze verrassende en veelzijdige revue ‘#bietuminderugge’.

Meer dan een jaar lang is er op alle fronten keihard gewerkt om deze voorstelling op de planken te kunnen brengen. Alle sketches worden zelf geschreven, kleding wordt zelf ontworpen en genaaid, liedjes en muziek geschreven, decor en techniek uitgedacht.

De revue neemt u mee naar het buitengebied van landgoed ‘De Beekhof’. Ook wordt een heus kasteel bezocht. En volgens de spelers ontwikkelen zich hier sprookjesachtige taferelen. Het klinkt geheimzinnig en mysterieus. Wat zouden zij met ‘sprookjesachtig’ bedoelen?

Wat beleven Mans, Geertje, hun zoon Jopie en hun buren Gert Jan en Aaltje nog meer? Gelukkig heb je als bezoeker een hele revueavond om daar achter te komen. Dat geldt ook voor de titel ‘#bietuminderugge’.

Nieuwsgierig geworden? De kaartverkoop start 15 september. Van 10.00 uur tot 12.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke. Ook na 15 september kunt u bij het infopunt in Cultuurhuus Braakhekke tijdens openingstijden kaarten kopen. (maandag tot en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur).

De première is op 3 november om 20.00 uur. En de spotlights gaan ook aan op 9, 10, 14, 16 en 17 november. De seniorenvoorstelling is 3 november, aanvang 14.00 uur.

Heerlijk dineren vooraf? Ook dat kan met de dinerarrangementen van Restaurant De Heeren van Dorth en de Brasserie van Boode.

De Battumse Revue, voor een echt onbezorgd avondje uit!