Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Huisartspraktijk Blaauw wordt Huisartsenpraktijk Overbeek

Huisartspraktijk Blaauw

BATHMEN – Vanaf 1 april van dit jaar is de praktijk van dokter Blaauw overgegaan in Huisartsenpraktijk Overbeek. Na jarenlange inzet van dokter Blaauw is het nu aan zijn opvolgers om de praktijk voort te zetten. Het team van praktijk Overbeek heeft er erg veel zin in om hier iets moois van te maken.

Dokter Overbeek is inmiddels bij de meeste patiënten van de praktijk bekend. Zij heeft in 2006 de huisartsopleiding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond en heeft sindsdien in verschillende praktijken in de regio gewerkt. Vanaf 2009 was ze werkzaam in de praktijk van dokter Blaauw in Bathmen. Ze woont in Schalkhaar.

Dokter Noordijk zal vanaf april van dit jaar het team gaan versterken. Hij is voor de meeste mensen een nieuw gezicht, al heeft hij eerder in praktijk Blaauw waargenomen en is hij de afgelopen maanden werkzaam geweest in Huisartsenpraktijk Meima-Pahlplatz in Bathmen. Voorafgaand aan deze werkzaamheden heeft dokter Noordijk in meerdere huisartsenpraktijken in de regio Salland gewerkt. Hij heeft in 2013 zijn huisartsopleiding in Utrecht afgerond. Dokter Noordijk woont in Deventer.

De beide doktersassistenten Monique Kruiper-de Vrieze en Annemiek de Goeij-Schoneveld blijven het vertrouwde aanspreekpunt van de praktijk. Vanaf heden zal dit nieuwe team vol enthousiasme samen zorg gaan dragen voor haar patiënten.

Voorlopig blijft de praktijk gevestigd aan de Gorsselseweg in Bathmen. Aan het einde van dit jaar gaat de praktijk verhuizen naar het Gezondheidscentrum aan de Looweg in Bathmen. Vanaf dat moment zullen de drie huisartsenpraktijken in Bathmen vanuit dit gezondheidscentrum  werken.