Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ieder kind heeft recht op een Sint

BATHMEN – Met deze slogan sluit Rotaryclub Bathmen de Schipbeek aan bij de komst van Sinterklaas tijdens de Bathmense Winterfair. Dit keer staan ze er ook met een stand en proberen ze geld te verzamelen voor de Sinterklaasbank. Een stichting die ervoor zorgt dat kinderen die door omstandigheden thuis het Sinterklaasfeest niet kunnen vieren, toch een cadeautje krijgen. (www.sinterklaasbank.nl)Als club probeert de Rotaryclub steeds maatschappelijk een bijdrage te leveren en de medemens te ondersteunen. Dit keer dus met de stand op de Winterfair met verschillende activiteiten.

Zo kunnen de kinderen naar hartenlust dennenappels vullen met pindakaas. Ook zijn er kant-en-klare dennenappels gevuld met vet en vogelzaad te koop; een traktatie voor onze vogels in de koude wintermaanden.

Voor het maken van kerstversiering zijn er bakjes met malus-appeltjes te koop.

Verder is het boek ‘Drawdown’ te koop. Dit boek biedt een praktische en allesomvattende handleiding om het CO2-gehalte in de atmosfeer omlaag te brengen met een opvallend positieve insteek. Initiatiefnemer en auteur van dit boek is de bekende Amerikaanse milieuactivist Paul Hawken. Dit boek sluit overigens aan bij het jaarthema van de Rotaryclub: ‘Ecologisch is toch logisch’.

En natuurlijk gaat men graag met u in gesprek.

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van deze club, weten waar men zich zoal mee bezighoudt of vindt u het leuk om wintervoer, kerstversiering of het boek te kopen, dan vindt u Rotaryclub Bathmen de Schipbeek in stand 30.