Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Iedereen heeft er een hekel aan: zwerfafval!

BATHMEN – In navolging van vele wijken in Deventer, de dorpen Lettele en Okkenbroek en individuele mensen is het InfoPunt/Cultuurhuus Braakhekke lid geworden van de Deventer Schoon Familie. (O.a. bekend van bladinzamelacties en het ophalen van vuurwerkresten.)Door lid te worden van Deventer Schoon Familie, wil men proberen om ook met uw hulp, de leefbaarheid in Bathmen te verbeteren, door o.a. zwerfvuil te rapen, of met een straat/buurt het onkruid te lijf te gaan, voorbeelden hiervan zijn de Bergakker en de Stegemanskamp. Immers een schone en onkruidvrije buurt/straat vergroot het woongenot.

Wat was de reden voor het Infopunt/Cultuurhuus Braakhekke om lid te worden? Meestal wordt er een keer in de week gewandeld, daardoor begon het op te vallen dat er toch wel veel rommel lag. Eigenlijk vond men dat jammer en het doet afbreuk aan het mooie Sallandse dorp. Het InfoPunt wordt ondersteund door Cambio in Deventer; zij hebben het InfoPunt voorzien van een mooie rode container, veiligheidshesjes, grijpers en vuilniszakken. Deze materialen kunt u bij het InfoPunt lenen.

Wilt u wandelen en wilt u bijdragen aan een schoon dorp en haar omgeving, aarzel dan niet en kom bij het InfoPunt/Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A, Bathmen. Voor nadere inlichtingen tel. 0570 540839.