Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

In 2021 dubbel plezier bij Battumse Revue

BATHMEN – De nieuwste productie ‘Kats andersumme’ belooft in 2021 dubbel zo mooi en hilarisch te worden. De geplande voorstellingen van november 2020 zijn verplaatst naar volgend jaar. Het revuegezelschap zet al sinds de oprichting, elk even jaar een mooie show op de planken, dat gaat deze keer ’Kats andersumme’.

De titel van de Revue is nu wel heel toepasselijk. “Het gaat nu allemaal wat anders dan anders”, aldus voorzitter Wim Scholthof. “Vol enthousiasme zullen we er alles aan doen het publiek volgend jaar een prachtige avond te mogen bezorgen. We kijken positief vooruit.”

Wim vervolgt: “Er gaat een lange voorbereidingstijd aan vooraf om tot een perfecte revue te komen. Maandenlang wordt er druk gerepeteerd voor de avondvullende shows. Nu dit alles niet mogelijk is worden de pijlen gericht  op volgend jaar. Extra tijd dus voor ook de decor-, techniek-  en kostuumploeg. Mensen met gouden handen die alle schitterende decors zelf maken en de grappigste technische snufjes op het toneel brengen. Ook de dames van de kostuums zullen u straks weer versteld doen staan van de kleurrijke creaties.

De familie Windbuul, hun buurtjes en vrienden, de dans- en zanggroep zien u graag volgend jaar weer genieten van een spetterende show van de Battumse Revue. De première is op 30 oktober 2021.

Hun belevenissen zullen alleen maar toenemen. Dus dubbel plezier in 2021.

Tot die tijd:  Blijf gezond en denk aan elkaar!”