Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Infopunt Bathmen

voor bijna al uw vragen

BATHMEN – Zo langzamerhand weten zowel inwoners van Bathmen als ook de toeristische bezoekers de weg naar het Infopunt Bathmen te vinden. Voor het kopen van kaarten voor diverse voorstellingen van zowel het Cultuurhuus als ook van andere organisaties is de balie van het Infopunt al een begrip.

Sinds kort is ook alle informatie met betrekking tot routes, VVV cadeaubonnen e.d., die u eerst bij de bibliotheek kon vinden, bij het Infopunt te verkrijgen.

Naast deze dienstverlening kunt u ook terecht op de koffie-inloopuren. Deze zijn op de maandag om 10.00 uur en op donderdag om 14.30 uur. Uiteraard bent u ook op andere tijdstippen van harte welkom.

Samen met het Noaberlokaal wordt er één keer per maand een repaircafé gehouden. De eerstvolgende datum is 28 augustus van 9.00 tot 12.00 uur in Loo. Hier zijn al heel wat Senseo’s gemaakt en andere kleine reparaties uitgevoerd.

In samenwerking met de bibliotheek is ook het initiatief van Boekspots opgezet. U kunt hier gratis boeken ruilen; kijk een keer in de oranje kast.

Wilt u geholpen worden door iemand van het Contactteam? Ook hiermee kan men u voort helpen. Voor vragen over de Wijkwinkel kunt u ook terecht bij het Infopunt. Kortom: zij zijn van veel markten thuis en het motto is: “Niemand de deur uit zonder antwoord”.

Bent u van de plan om in deze omgeving te gaan fietsen, dan is het leuk om te weten dat het Infopunt op woensdag 5 en vrijdag 7 augustus stempelpost is voor de Fietsvierdaagse De Achterhoek, die start in Laren. Het Infopunt is blij met alle fietsers die door Bathmen komen.