Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Informatieavonden Aula Vredehof Bathmen


BATHMEN – Op woensdagavond 12 oktober en donderdagavond 13 oktober aanstaande houdt Vredehof Uitvaartverzorging twee informatieavonden in Aula Bathmen. Op beide avonden staan de deuren van 19.30 uur tot 21.00 uur open en zijn de uitvaartleiders aanwezig voor het geven van informatie over de vele mogelijkheden die er zijn om een uitvaart op een heel persoonlijke manier vorm te geven. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De bezoekers kunnen gratis een Wilsbeschikking meenemen evenals de “Gedichtenbundel ter inspiratie” en het boekje “Mijn leven – mijn verhaal”.


Ook kunnen de bezoekers op het gemak rondkijken in de verschillende vertrekken. Aula Bathmen biedt gelegenheid voor het organiseren van rouwdiensten, condoleances en koffietafels. Daarnaast is er een privé familiekamer die 24 uur per dag beschikbaar is.
Aula Bathmen is fraai en rustig gelegen aan de Prinses Margrietlaan 15, naast de begraafplaats van Bathmen. Met de rieten kap heeft de aula de uitstraling van een Saksische boerderij en dit past uitstekend bij het landelijke karakter. Intimiteit, het streekeigene en de eenheid met de omgeving en de plaatselijke gebruiken, karakteriseren deze locatie.
Meer informatie op
www.vredehof.nl