Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inschrijvingen Bathmen te Paard geopend

BATHMEN – R.V. Bathmen organiseert ook dit jaar hét hippische hoogtepunt uit Deventer en omgeving, namelijk Bathmen te Paard! Vanaf zaterdag 29 februari tot en met zaterdag 7 maart staat Bathmen in het teken van het hippisch spektakel Bathmen te Paard. Het programma barst ook dit jaar volop van spectaculaire paardensport. Internationale toppers uit de spring- en mensport maken hun opwachting in manege ‘t Ruiterkamp.De organisatie van Bathmen te Paard is al in volle gang! Om het rijden voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken is de accommodatie verder geoptimaliseerd door het aanbrengen van LED verlichting. Ook is er nieuw springmateriaal aangeschaft, dat voor Bathmen te Paard beschikbaar is. Daarnaast is het programma vernieuwd en zijn de ponyrubrieken terug op het programma. Het belooft dan ook een evenement te worden met topsport op hoog niveau! Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u gewend bent!

De ’toppers’ van Bathmen te Paard blijven uiteraard in het nieuwe programma behouden. Zo zult u de Derby, de Grote Prijs van Bathmen klasse 1.40 en de Menavond gewoon in het programma terugvinden. Nieuw dit jaar is het ponyweekend op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart, waar ook tal van leuke activiteiten voor kinderen zullen zijn in het ‘kinderdorp’. Bathmen te Paard wordt dit jaar op zaterdag 7 maart afgesloten door de menners. Zo is er met dit prachtige programma voor elk wat wils! Het gehele programma is te vinden op www.paardensportbathmen.nl.

Inschrijven kan via Mijn KNHS. Het vraagprogramma is ook te vinden via Mijn KNHS. Volg BtP ook op Twitter en Facebook, voor het laatste nieuws!