Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inschrijvingen voor het

Concours Hippique Bathmen geopend

Inschrijvingen

BATHMEN – Zaterdag 22 en zondag 23 augustus staat het terrein rondom de Oude Molen in Bathmen volledig in het teken van het jaarlijkse Nationaal Concours Hippique. Zowel op zaterdag als zondag verschijnen honderden combinaties aan de start van het prachtige buitenterrein. Het concours is steevast een topevent voor zowel deelnemer als toeschouwer. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.

Op zaterdag 22 augustus gaan de ponyruiters om 08:30 uur van start. Naast de disciplines dressuur en springen is het dit jaar ook mogelijk voor ponyruiters om vier- en zestallen te verrijden. Ook voor paarden wordt deze rubriek uitgeschreven.

Aansluitend aan de ponyruiters wordt op zaterdagavond voor de paarden het springen verreden in de klassen BB, B en L evenals de dressuur in de klasse B, L1 en L2. Zondag 23 augustus gaat het paardenspektakel verder met springen én dressuur in alle klassen. Zoals altijd is de afwisseling in het programma zeer divers. Ook showen, net als voorgaande jaren, de tuigpaarden uit heel het land hun kwaliteiten. Het hoogtepunt van deze dag is het springen nationaal 1.40, wat in de namiddag gepland staat.

Mede door de goede ondergrond in een prachtige omgeving, die beschikbaar wordt gesteld door de families Pakkert, D’Ancona en Van Keulen, kunnen ruiters en amazones uit heel het land worden verwelkomd in Bathmen. Met een uitgebreid randprogramma en paardensport met vele onderdelen op hoog niveau is dit een evenement dat u niet mag missen! Vanaf heden is de inschrijving geopend. Men kan zich online inschrijven tot 8 augustus. Voor inschrijvingen zie www.knhs.nl en voor meer informatie www.paardensportbathmen.nl