Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Inwoners Bathmen zien nieuwe wijk op de Enk wel zitten

BATHMEN – Er is heel veel belangstelling voor woningbouw (kopen of huren), zie voorgaande informatieavond van 29 november 2018, op de Bathmense Enk III.Een vervolg hierop komt eraan en wel op maandag 8 april in Cultuurhuus Braakhekke, aanvang 19.00 uur met een vervolg informatieavond over de woningbouw.

Als de procedures conform de verwachtingen lopen, dan kan het zo zijn dat er midden 2019, lees zomer 2019 al de eerste bouwkavels worden uitgegeven of opties kunnen worden genomen.

Maar hier begint het gelijk al: welke kavel is nu de beste, de mooiste, de goedkoopste voor jou, mij of voor ons. Allemaal vragen, waar u, als de kavelindeling goed in beeld is, heel goed met Tonny Daggenvoorde over kunt praten en waar hij eventuele oplossingen voor aan kan dragen.

De volgende punten, wil hij u niet onthouden en zijn van wezenlijk belang, deze i.v.m. het gasloos bouwen:

– Kavel paspoorten/ bestemmingsplannen.

– Gemeentelijke eisen.

– Het bouwblok.

– De nokrichting.

– Dakhelling.

– Dakbedekking.

– Ontnemen de naast gelegen gebouwen/woningen/bomen mij de zon?

– Rc waarden van vloer, wanden, dak en welk type beglazing.

– Plaats/ locaties zonnepanelen of collectoren, waarschijnlijk dat elders plaatsen op schuren van agrariërs/bedrijfspanden ook tot de mogelijkheden behoort.

– Lage temperatuur verwarming.

– Welke installatie /verwarmingssysteem? (Momenteel heel veel in ontwikkeling.)

Voor de woning qua bouwen zelf zijn er hele verschillende mogelijkheden, zowel traditioneel, houtskeletbouw als prefabwoningen te realiseren.

 

Mocht u belangstelling hebben voor een bouwkavel en u wilt graag informatie neem dan na de informatievond contact met Tonny Daggenvoorde of zijn bureau op, zodat zij een afspraak in kunnen plannen om de vragen / punten te bespreken.

 

Bouwkundig advies en tekenbureau A. Daggenvoorde ofwel Tonny Daggenvoorde, Zweedsestraat 8A24, 7418 BG te Deventer, mobiel: 06-22483653 ofwel 0570-551336. E-mail: info@daggenvoorde.nl en www.daggenvoorde.nl