Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inwoners van Bathmen

heel, heel hartelijk bedankt

Koningsdag 2015, 27 april 2015

Inwoners van Bathmen we hopen dat iedereen weer heeft kunnen genieten van deze geweldige dag. Dit was uiteraard de tweede Koningsdag. De weergoden waren ons zeer goed gezind deze dag. Allemaal geweldig.

Een prachtige aubade o.l.v. Bert Boverhof en Christa Baltes. Voor het eerst nieuwe liedjes bij de aubade. Wij gaan door met het zoeken naar nieuwe passende liedjes.

Mooie woorden van wethouder Liesbeth Grijsen en de voorzitter van de Oranjecommissie “Bathmen en Loo” Johan Nahuis.

Orpheus, Bert en Christa heel hartelijk bedankt.

Er gingen evenals andere jaren weer ongeveer 350 oranje ballonnen de lucht in. Altijd een groot feest. Dit werd mogelijk gemaakt door Kindcentrum Kinderopvang Bathmen. Kaartjes die zijn teruggekomen kunnen tot 30 mei worden ingeleverd bij de Kinderopvang Bathmen, de peuterspeelzalen, op school of bij Jo in ’t Hof, Kon. Wilhelminalaan 4. De nieuwe plek van de aubade (de Brink) was weer een prima locatie. Dit  jaar zelfs drie Koninklijke onderscheiding in Bathmen. Allemaal zeer zeker heel erg verdiend. Hartelijk gefeliciteerd.

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de spontane medewerking en de aanwezigheid. De firma Dokter voor de ruimte van het opblazen van de ballonnen. De acht jonge dames bedankt voor het helpen bij het morgenprogramma en het middagprogramma. Tijdens het middagprogramma konden de kinderen door hen geschminkt worden. Fijn dat de kelder van Boode weer gebruikt kon worden voor de disco.

De Scouting James Lovell bedankt voor de prachtig opgezette attracties op de Brink.

De draaimolen van Stichting Oranjecommissie “Loo”. Deze is voor onze allerkleinsten beslist niet weg te denken. Mede mogelijk gemaakt door kinderopvang ’t Koetje. Verder kon iedereen de gehele middag genieten van het vogelschieten en de diverse spelletjes.

Henk Oplaat moeten we bedanken voor de geweldige organisatie van het Klootschieten.

70 teams, altijd een hele klus.

Om niemand te vergeten die heeft meegewerkt aan dit programma wordt iedereen nogmaals heel hartelijk bedankt. Zonder al deze medewerking was het voor de Stichting Oranjecommissie “Bathmen” niet mogelijk deze dag te organiseren.

Alle deelnemers aan het middagprogramma: fijn dat jullie hebben deelgenomen en naar we hopen hebben genoten.

Maar ook als publiek uw was uw aanwezigheid ontzettend belangrijk. Fijn dat u er was om te kunnen genieten van een ontzettend leuk programma. De Stichting Oranjecommissie “Bathmen” is u hiervoor dan ook heel erg dankbaar. Door dit programma zal 2015 vast een heel bijzonder jaar worden.

Mocht u ons willen steunen dan kunt U zich aanmelden als donateur bij Marleen Otten, Wolterinkhofstraat 11, tel. 546447 of bij de verschillende commissieleden.

Mocht U nog goede suggesties hebben voor de Stichting Oranjecommissie laat het ons dan weten. Aangeboden hulp is altijd ook zeer welkom. Aanmelden is mogelijk per e-mail via info@oranjecommissiebathmen.nl

 

Stichting Oranjecommissie “Bathmen”