Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jaarlijkse uitvoering

ABS Jazz-dance

BATHMEN – Zondag 23 juni was de jaarlijkse uitvoering van ABS Jazz-dance. Dit jaar was het thema ‘on stage’, de danseressen dansten op muziek uit films en musicals. Het was een zeer geslaagde, spetterende en warme middag in een bomvolle Uutvlog.Al vroeg in de ochtend waren de generale repetities, waar vooral de jongste danseresjes hun ogen uitkeken. De sporthal is wel een heel stuk groter dan de gymzaal waar wekelijks getraind wordt. Gelukkig konden alle groepen hun dansen nog eenmaal oefenen, de belichting werd juist afgesteld en om 13.30 uur was alles en iedereen klaar. De sporthal kon open voor het publiek en de danseressen werden geholpen met make up en kleding. Om 14.00 uur werd de show geopend met een energieke dans uit de film Rocky III, Eye of the tiger. Andere dansen die aan bod kwamen in de 2,5 uur durende show waren Grease, Flashdance, Highschool musical en liedjes uit vele andere bekende films en musicals.

Als grote afsluiter werd er een einddans gedaan op ‘You can’t stop the beat’ uit de musical Hairspray! Ondanks de warmte buiten, die binnen goed te voelen was, kijkt ABS Jazz-dance terug op een zeer geslaagde editie!

Lijkt het je ook leuk om te komen dansen in een van de groepen, kijk dan op de site van ABS Bathmen en klik op de link naar Jazzdance. Hier staat alle informatie die je nodig hebt.