Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jan Elmerink en Gerard Klein Oonk winnaars van kermisschietwedstrijden

BATHMEN – Dit jaar heeft schietvereniging Vooruit Zij Ons Doel voor de 69e keer de traditionele schietwedstrijden tijdens de Battumse Kermis gehouden.De uitslagen zijn als volgt:

Winnaar op de kaartbaan voor niet leden (en daarmee winnaar van de kermisbokaal) is Jan Elmerink uit Loo. Hij werd op hele korte afstand gevolgd door Ronald van Essen en Herjan Sluiter die daarmee net niet in de prijzen vielen.

Winnaar op de kaartbaan voor leden (en daarmee winnaar van de kermisbokaal) is Gerard Klein Oonk. Hij werd gevolgd door Gerard Koldeweij en Herman Zwiers.

Winnaar van de rollade (beschikbaar gesteld door Emté Mensink) is Floris Morkin uit Bathmen.

Dit jaar wisten weer veel schutters de weg naar de schiettent te vinden en zijn er weer veel karbonades en worsten “geschoten”.

Hoewel het ledental bij de vereniging nog steeds groeit, is er altijd plek voor nieuwe leden. Heb je aan het kermisschieten een goed gevoel overgehouden, kom dan vrijblijvend eens langs aan de Paddensteeg 3b, 7437 PB te Bathmen. De schietbanen zijn geopend op zaterdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur, op zondagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur en op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Je kunt voor extra info ook even bellen met de secretaris van de vereniging, Joan Teunissen op 0570-551723. Junioren kunnen al schieten vanaf 12 jaar! Meer info over VZOD vindt u op www.vzodbathmen.nl