Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Januari filmnieuws Cinebat

BATHMEN – Cinebat biedt ook in de koude januarimaand de broodnodige cinematografische warmte. Het programma voor zaterdag avond 24 januari staat weer voor een gezellige avond uit.

Uw kinderen kunnen zich samen met Blu, Jewel en hun drie kinderen warmen in het tropisch regenwoud van de Amazone met het hilarische vervolg op Rio in Rio 2. Blu, Jewel en hun drie kinderen hebben een perfect leven in de magische stad Rio de Janeiro. Wanneer Jewel besluit dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels staat ze erop dat de familie naar het Amazonegebied gaat. Terwijl Blu zich probeert in te passen bij zijn nieuwe buren vreest hij dat hij Jewel en zijn kinderen verliest aan de wilde dieren.

En heb je er al eens aan gedacht om je kinderfeestje te houden bij Cinebat? Voor de jarige is er een leuke attentie. Informeer eens 7naar de mogelijkheden.

Voor de volwassenen een film waar de vaste bezoekers al een tijdje naar uit kijken. Een hartverwarmende film, een Zweedse kaskraker. De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween  De 100-jarige Allan Karlsson vindt het niet te laat om opnieuw te beginnen met zijn leven. Hij ontsnapt uit zijn tehuis, neemt op het busstation een koffer mee die miljoenen kronen blijkt te bevatten, sluit onderweg een goede vriendschap met enkele zonderlinge figuren en vermoordt en passant zijn criminele achtervolgers. De politie probeert een zaak tegen hem te maken, maar dan blijkt dat niets bewezen kan worden.

Scandinavië staat op het gebied van films, series en literatuur de laatste jaren vooral bekend om zijn duistere en zwaarmoedige thrillers. Jonas Jonassons komische debuutroman vormt daarop een aangename uitzondering.

De films worden getoond in het Cultuurhuus Braakhekke op zaterdag 24 januari om 18.15 uur Rio 2 en om 20.30 uur De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween.

Kaartverkoop: via de website van Braakhekke of op de avond zelf aan de kassa.