Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jeugdactiviteit zomervakantie 2020

DEVENTER/BATHMEN – WijZ Welzijn jeugdwerk is van plan om in samenwerking met de Stichting Bathmen Promotie in de laatste week van de zomervakantie 2020 een ‘themaweek’ te organiseren voor basisschoolleerlingen. Het is de bedoeling om van 10 t/m 13 augustus 3 of 4 dagen achter elkaar activiteiten aan te bieden voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Waar in Bathmen het evenement plaats zal vinden, staat nog niet vast.Binnenkort zal WijZ Welzijn hiervoor een poll uitschrijven op Facebook om te peilen of er belangstelling is voor zo’n evenement.

Voor deze activiteiten is men op zoek naar ideeën en naar helpende handjes. In de omliggende dorpen Schalkhaar, Lettele, Nieuw-Heeten en Haarle wordt jaarlijks bijvoorbeeld een houtdorp, een themaweek of een zomerdagkamp georganiseerd. De ideeën gaan nu in de richting van een dergelijk evenement. Heb jij zin om mee te helpen aan de organisatie van deze activiteiten, meld je dan aan.

WijZ Welzijn verzorgt vanuit de gemeente Deventer het jongerenwerk in Bathmen. Tamara van der Zee en Annika Nijboer geven gezicht aan het jongerenwerk in Bathmen. Zij zijn er in principe voor iedereen van 10 tot en met 21 jaar. WijZ Welzijn ondersteunt bij het organiseren van activiteiten op het gebied van educatie en recreatie. Tevens richt WijZ zich op preventie. Zij staan open voor jouw ideeën en als je ondersteuning nodig hebt horen zij het graag! Tamara en Annika zetten zich ook in om overlast en problemen door jongeren op straat op te lossen. Zij gaan in overleg met de jongeren en proberen samen tot een goede oplossing te komen. Vanaf eind januari start WijZ Welzijn weer met inloopmomenten voor tieners en voor jongeren in de kelder bij Cultuurhuus Braakhekke. Volg de sociale media om op de hoogte te blijven. Instagram: @jongerenwerkbathmen en Facebook pagina: Jongerenwerk Bathmen

Heb jij een leuke naam voor ons evenement, wil je helpen of heb je andere ideeën, neem dan zo snel mogelijk contact op met Annika Nijboer van WijZ Welzijn jeugdwerk Bathmen op 06-32452433.