Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Johan uit Bathmen verrast

met prijs in VriendenLoterij

Johan uit Bathmen wint een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. 10.000 euro. (Foto: Roy Beusker.)

Johan uit Bathmen wint een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. 10.000 euro. (Foto: Roy Beusker.)

BATHMEN – Goed nieuws voor Johan uit Bathmen. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een Bijenkorf cadeaukaart van 10.000 euro. Johan werd thuis verrast met zijn prijs.

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Spieren voor Spieren een nationale actie voor kinderen met een spierziekte. De uitreiking aan Johan gebeurde daarom op een speciale manier. Hij kon kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen. Johan koos voor een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. 10.000 euro.

Johan: “Ik ben al met pensioen, dus ik heb iedere dag vakantie. Een nieuw interieur heb ik niet nodig, daarom kies ik voor de Bijenkorf cadeaukaart. Ik hou eigenlijk niet van winkelen, maar hier kan ik wel wat mee!”

 

VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Spieren voor Spieren

In Nederland hebben ruim 20.000 kinderen een spierziekte. Door deze spierziekten vallen steeds meer spierfuncties uit en daardoor worden veel kinderen met een spierziekte niet oud. Tijdens de VriendenLoterij PrijzenMarathon gaat de helft van de lotprijs van de deelnemers direct naar Spieren voor Spieren. Dit geld is bestemd voor uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Kinderen uit heel Nederland met een (mogelijke) spierziekte kunnen hier terecht. Dankzij de uitbreiding van het centrum krijgen kinderen met een spierziekte binnen één dag een diagnose en behandelplan. De actie loopt tot en met 30 september.