Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Johan Mensink van de Jumbo geeft 2 GRATIS abonnementen van FIT+ weg

Sport en gezondheid zijn belangrijke onderwerpen voor Jumbo ondernemer Johan Mensink en bedrijfsleider Dennis Eikelboom. Dat zie je eigenlijk al, als je hun uitgebreide groente afdeling op loopt. Maar wist je bijvoorbeeld ook, dat de Jumbo elke maand meebetaalt aan de Fit+ fitness lidmaatschappen van de personeelsleden?

Maar nu zetten Johan en Dennis een volgende stap: want de Jumbo geeft 2 gratis fitness abonnementen weg van Fit+. Een half jaar onbeperkt sporten midden in het dorp, vlak naast de Jumbo! 7 dagen in de week, van 06.00 tot 23.00 uur. Helemaal GRATIS!

Hoe werkt het?
Zaterdag 4 september is de officiële opening van Fit+ met veel sporthelden, gave presentaties en een mooie openingsaanbieding.

Als je op die zaterdag boodschappen doet bij de Jumbo, voor tenminste € 20,- , maak je kans op het gratis lidmaatschap. Je schrijft jouw naam en telefoonnummer op de kassabon en die doe je in de Jumbo ton bij Fit+. Die avond grabbelt Olympiër en zwaargewicht Judoka Henk Grol de 2 winnende kassabonnen uit de ton en belt hij de 2 winnaars!

Iedereen is welkom op de officiële opening van Fit+ Bathmen!
Meervoudig olympisch- en wereldkampioen schaatsen Ard Schenk knipt officieel het lint door en vertelt over Fit ouder worden. Daarna kun je vragen stellen aan onze Olympische held Henk Grol. Als zwaargewicht judoka weet hij namelijk alles van krachtsport, doorzetten en uithoudingsvermogen.
En als klap op de vuurpijl geeft de bekendste Personal Trainer en ex-Wereldkampioen boksen Radmilo Soda (bekend van Obese, RTL 4) een training en signeert hij zijn boeken.

De Jumbo verzorgt de catering met veel lekkere hapjes en het wordt heel gezellig. Ook krijg je op vertoon van je kassabon van de Jumbo gratis een portie poffertjes. Het precieze programma deelt Fit+ nog even op social media, dus het is slim om die in de gaten te houden. De dag start om 11.30 en om 16.00 uur is de borrel.

De openingsaanbieding
Voor iedereen die lid wordt in het openingsweekend, geldt er een geweldige aanbieding: je sport tot 1 november gratis! En je ontvangt een gesigneerd boek van Radmilo Soda, met alle tips voor beweging en voeding. Een fitte en gezonde levensstijl is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Als je hier vragen over hebt, of je wilt een proeftraining, bel dan Chantal van Fit+: 06-29492680

Nog even in het kort, wat zijn ook alweer de voordelen van sporten bij Fit+?
+ Sporten midden in het dorp in een fijne sfeer
+ Iedereen voelt zich welkom
+ 365 dagen per jaar open
+ van 6 uur ‘s ochtends tot 23.00 uur ’s nachts
+ met de nieuwste apparatuur van Matrix
+ Cardio, kracht en flexibiliteit
+ medisch goedgekeurde luchtfilter aanwezig tegen fijnstof en virusmateriaal
+ veel vrije gewichten
+ en nauwe samenwerking met diverse Personal Trainers, Gewichtsconsulenten en Voedingsdeskundigen