Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Joris Bökkerink Binnenwerk

12,5 jaar thuis in interieur

Joris Bökkerink Binnenwerk

BATHMEN – Iedereen doet het: Wonen. Wonen is een werkwoord, maar je hoort eigenlijk nooit iemand zeggen: “Ik heb vandaag toch weer zó fijn gewoond.” Dat klinkt natuurlijk gek. Maar wellicht komt het ook omdat we allemaal wel een woonwens hebben, iets dat we gedaan willen hebben in de woning, iets dat is blijven liggen, iets om van je huis een thuis te maken.

Al twaalf en een half jaar helpt Joris Bökkerink Binnenwerk particulieren bij het vervullen van deze woonwensen. “Dat loopt uiteen van een kleur- of verlichtingsadvies tot een compleet interieurontwerp, bijvoorbeeld voorafgaand aan een verbouwing” vertelt Joris Bökkerink, die zelf ruim 15 jaar ervaring heeft als interieurontwerper. Als een logisch vervolg op het ontwerpwerk maakt hij in zijn eigen werkplaats meubelontwerpen op maat, geheel naar de wensen van zijn opdrachtgevers. “Tafels, TV meubels, boekenwanden en zelfs complete keukens; alles heb ik wel een keer door de vingers gehad.”

Bij die productie worden allerlei hout- en plaatmaterialen gebruikt. Daarvan blijven vaak kleine stukken over, zonde om weg te gooien. Joris hierover: “In deze tijd van duurzaam ondernemen moet je daar iets juist iets mee doen, afval is dan ineens heel waardevol. Ik kijk naar een stapel eiken plankjes en denk dan: Dat kan een kruk worden, of een bijvoorbeeld een bijzettafeltje.”

Zo wordt er geen materiaal als afval weggegooid maar zijn deze resten vaak aanleiding voor leuke kleine ontwerpjes. “Ik kan hier heerlijk mijn creativiteit in kwijt.”

Vanwege het jubileum van Joris Bökkerink Binnenwerk zijn deze meubeltjes te koop voor een klein prijsje, waarbij de opbrengt geheel ten goede komt aan het Nederlandse Rode Kruis. De tafeltjes, krukjes e.d. zijn vanaf 1 oktober te bekijken (èn te koop!) bij Bronsvoord Woninginrichter & Slaapspecialist aan de Schoolstraat 10 te Bathmen.

Heeft u ideeën of vragen over de inrichting van uw woning, neem dan vrijblijvend contact op met Joris Bökkerink, 0570-540968 of kijk op www.jbbinnenwerk.nl. De meubeltjes zijn ook te bekijken op de Facebookpagina van Joris Bökkerink Binnenwerk.