Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubilarissen Zonnebloem

BATHMEN – De Zonnebloem, afdeling Bathmen, heeft maandag 24 februari 2020 zes vrijwilligers in het zonnetje gezet. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werden de jubilarissen verrast, omdat zij zich al jaren inzetten voor de Zonnebloem.Bezoekwerk, wandelen, rolstoelen nakijken, autorijden, lotenverkoop en bestuurlijk werk: zij doen dit graag als vrijwilliger. Vier jubilarissen kregen een zilveren speldje, omdat zij 10 jaar als vrijwilliger helpen. Dit zijn Jan van Wageningen, Dinie Nekkers, Gerda Denneboom en Jo Ravenshorst. Gerrie de Jong kreeg een gouden speldje wegens haar 25 jaar vrijwilliger zijn voor de Zonnebloem. Tot slot kreeg Henny Roeterdink een bos bloemen, omdat zij al 30 jaar vrijwilliger is; de hiervoor beschreven speldjes heeft zij al in haar bezit.

De Zonnebloem richt zich vooral op mensen die door een fysieke beperking in een isolement dreigen te geraken. Primair is dat doordat vrijwilligers deze mensen, deelnemers, gaan bezoeken. Maar ook door activiteiten te organiseren voor een uitje. Binnenkort gaat de Zonnebloem bijvoorbeeld met deelnemers naar Bathmen te Paard en Intratuin.

In Bathmen zijn 78 vrijwilligers die zich inzetten voor de Zonnebloem, maar de afdeling heeft ruimte voor meer vrijwilligers. Hebt u wel zin om eens deelnemers naar een activiteit te brengen, loten te verkopen of zich op een andere manier in te zetten voor de Zonnebloem, meldt u dan aan bij secretaris Roelie van Erven, tel. 06-13860521.