Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubileumfeest 15 jaar Swingnight bij Boode in Bathmen

BATHMEN – Zaterdag 25 mei viert de Swingnight dat ze al 15 jaar bijna maandelijks een Swingnight mogen houden bij Boode in Bathmen. Inmiddels is het alom bekende dansfeest met de diverse DJ’s die de hits uit de 80’s, 90’s, 00’s draaien een begrip geworden in de regio en menigeen is hier al eens naartoe geweest.De jubileumeditie wordt extra feestelijk gemaakt met een welkomstdrankje, verlichte dansvloer en een photobooth. In de Grote Zaal draait de Drive-inn van DJ-Productions de beste DanceClassics uit de 80’s, 90’s, 00’s… in de Shotjesbar bouwen DJ Arjan Con Nalez en MC Sjors Shizzler weer een feestje, beneden in het Grand Café draait al 15 jaar iedere Swingnight DJ Mark de lekkerste mixen en De Keet is geopend met de lekkerste meezingers en Hollandse Hits.

De eerste Swingnight was 15 jaar geleden bij Boode in Bathmen. Ex-boer Harry Tersteeg begon zijn eerste Swingnight al 5 jaar eerder in een dorpje in de Achterhoek met de gedachte dat het leuk zou zijn om een feest te organiseren voor de ‘oudere jeugd’. Hij zag dat er weinig te doen was voor de doelgroep die wel graag wilde stappen maar zich te oud begon te voelen tussen de jongeren in de disco. Deze eerste Swingnight was gelijk een groot succes en smaakte naar meer en al snel kwamen er meerdere locaties bij.

“Gelijk na het vijfjarig jubileum zijn we toen gestart bij Boode in Bathmen waar we nu al 15 jaar met veel plezier met Paul en Anke van Boode samenwerken”, vertelt Harry Tersteeg, “doordat we bij Boode in meerdere zalen met verschillende DJ’s en stijlen kunnen draaien, is het leuk voor een hele brede doelgroep en is er voor ieder wat wils.”

“Een grote kracht van de Swingnight is dat leeftijd geen rol speelt op en iedereen van begin 20 tot soms wel eind 60 gezellig samen uit gaat, we zien regelmatig moeders en dochters samen op de dansvloer staan, echt heel gezellig”, vult zijn vrouw Claudia aan.

Open: 21.30-02.00 uur, entree is € 7,50 en leeftijd is 23+.

Locatie: Boode in Bathmen, Brink 10, 7437 AM Bathmen