Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubileumrit in Bathmen bij kermis

BATHMEN – Voor de tiende keer wordt de Bathmense Kermis Oldtimerrit met aansluitend het defilé georganiseerd. Zondag 12 september in 2012 was de eerste keer en het is intussen een mooie traditie geworden. Helaas was er in 2020 en 2021 een noodgedwongen coronapauze. Maar ook dit jaar gaat het weer gebeuren zoals vanouds en de voorbereidingen zijn al lang en breed begonnen. Er is een route uitgezet van ongeveer 80 kilometer.


Er is drie uur de tijd om deze te rijden. De start is als van ouds bij Garage Groenouwe in Bathmen en de rit eindigt in Bathmen, waarna het defilé wordt gereden. Eerst komen dan de paarden met de koetsen, daarna de oldtimers gevolgd door de oldtimer tractoren. Na het defilé worden de auto’s en tractoren in het centrum van het dorp geparkeerd zodat de aanwezige feestgangers deze kunnen bewonderen. Het maximumaantal deelnemers is 50 auto’s, bouwjaar voor 1990.

De kosten zijn € 20,00 per equipe van twee personen. Hiervoor krijgt men een gevulde deelnemerstas, een rallybord, routeboek, twee lunchpakketten en enkele consumptie- en snackbonnen.

“Meerijden? Vraag inschrijfformulier: garvelink.eric@gmail.com. Het belooft weer een fantastische dag te worden!”, aldus een woordvoerder.