Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jumbo actie: ABS jazz dance krijgt ‘Samen voor een betere buurt’-cheque uitgereikt

Bathmen – Begin april konden de inwoners van Bathmen een initiatief kenbaar maken via een speciale website van Jumbo. Daarmee maakte men kans op een bedrag van 1000 euro om dit initiatief te verwezenlijken. Er waren een flink aantal inzendingen uit Bathmen. Het ene initiatief was haalbaarder dan het andere, maar stuk voor stuk leuke initiatieven.
Zo ook de aanvraag van Lilian de Negro, trainster van ABS jazz dance. Haar selectieteams doen mee aan wedstrijden en demonstraties, maar misten daar helaas nog uniformiteit in de vorm van vesten. Uit de grabbelton met initiatieven werd Lilian de winnaar. Uit handen van Jumbo eigenaar Dennis Eikelboom ontving ABS Jazzdance de cheque van 1000 euro. In de zelfde week zijn de vesten ook al uitgezocht!

Dennis Eikelboom: “Bij Jumbo dragen we graag ons steentje bij aan de buurt. Samen met jou kunnen wij de buurt beter maken! Ik wordt erg vrolijk van zoveel blije gezichten en draag graag mijn steentje bij aan de Bathmense gemeenschap en het verenigingsleven!”