Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jumbo Johan Mensink ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

BATHMEN – Jumbo Johan Mensink in Bathmen is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer Johan Mensink heeft recent het SSK certificeringstraject succesvol doorlopen. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Lokaal en duurzaam ondernemen
Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben ondernemer Johan Mensink en zijn medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie met en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. Deze enthousiaste ondernemer is o.a. gecertificeerd door zijn sociaal en lokaal betrokken ondernemerschap, dat zich o.a. uit in de aanwezigheid van een mooie “carwash”; een installatie om winkelwagentjes te desinfecteren, het assortiment dat zal worden uitgebreid met een authentiek regionaal assortiment i.s.m. een 16-tal formule-genoten uit de regio en er wordt binnenkort gestart met een spaaractie voor een plaatselijk monopolyspel waarin bewoners en collega-ondernemers uit het dorp zelf inbreng hebben in de lay-out van het spel. Dit heeft o.a. mede bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk.

Beoordelingscriteria
Jumbo Johan Mensink in Bathmen beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, en transport en logistiek.
Harrie ten Have, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk benadrukt dat het SSK geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Ondernemer Mensink is dan ook supertrots op het behaalde resultaat: ‘Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.’
Jumbo Johan Mensink in Bathmen laat haar klanten graag profiteren van het behaalde keurmerk! Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 maart ontvangt iedere betalende klant een doos scharreleieren à 6 stuks gratis.
Van de ruim 4400 supermarkten in Nederland wordt 42% gerund door zelfstandige ondernemers. Zij doen dit als franchisenemers van één van de bekende ketens, maar volledig voor eigen risico. Met Jumbo Johan Mensink in Bathmen hebben ruim 230 supermarkten in Nederland het
Super Supermarkt Keurmerk. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen in samenwerking met kennisorganisatie TNO.