Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jumbo Johan Mensink verdeelt 7.500 euro over verenigingen

Uitreiking cheques op zaterdag 29 april

BATHMEN – Met de B’tjes actie ontvingen klanten bij elke 15 euro besteding een B’tjes munt die ze konden deponeren in de koker van de betreffende vereniging die ze steunen. Elke woensdag werd in de winkel en op Facebook en Instagram bekend gemaakt wat de tussenstand was. Dus hoeveel muntjes er gedoneerd waren per vereniging. Extra muntjes kon men verdienen via social media challenges.

Daarnaast had Jumbo Johan Mensink ergens in Bathmen een ’schatkistje’ verstopt met 60 extra muntjes. De locatie was onbekend en middels puzzels en hints via sociale media liet men speurders steeds meer in de goede richting zoeken. Er werd zeer fanatiek gespeurd en er waren verschillende groepsapps aangemaakt waar ouders en leden van verenigingen samen de hints probeerden te ontrafelen. De schatkist is inmiddels door de dames van ABS Dans gevonden. Zij gingen vorige week donderdag om 18.30 uur met een grote groep, gewapend met scheppen en een speurhond, op zoek naar de schat.
Uiteindelijk werd de schat tussen de wortels van de grote boom in de buurt van de Koehorst-stijger aan de Schipbeek gevonden. En dat juist op de dag dat Jumbo de inhoud had verdubbeld tot 120 muntjes!

Deelnemende verenigingen
ABS voetbal
ABS handbal
ABS volleybal
ABS overige sporten
Lettele Voetbal
Lettele handbal
Tennis club Bathmen

Uitreiking cheques
Op zaterdag 29 april is er van 15.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst in het Cultuurhuus. Hiervoor zijn van elke vereniging drie afgevaardigden uitgenodigd om de cheques in ontvangst te nemen.

 

Foto: Op dinsdag 18 april verzorgden de leden van ABS Dans diverse optredens op de parkeerplaats bij Jumbo Johan Mensink. Dit met het doel om klanten te ‘verleiden’ om hun munten in de ABS koker te deponeren. Aan het eind van de dag bleken ze 400 munten te hebben ‘gescoord’.