Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jumbo Johan Mensink zamelt 183 ballen in voor lokale sportclubs

BATHMEN – Goed nieuws voor sportclubs uit de omgeving van Bathmen. De Ballenactie van Jumbo Johan Mensink is een doorslaand succes gebleken. De afgelopen weken zamelden klanten maar liefst 183 ballen in voor vier deelnemende clubs. Dat staat gelijk aan een bedrag van 2212 euro! Daarnaast doneert de winkel aan de Larenseweg aan iedere deelnemende club een bedrag van 100 euro. Een welkom steuntje in de rug nu sportverenigingen flink wat inkomsten zijn misgelopen door alle coronamaatregelen.


De aanschaf van nieuwe ballen is voor veel sportverenigingen een grote kostenpost. Zeker nu ze een zware tijd achter de rug hebben. Jumbo Johan Mensink roept daarom haar klanten daarom op het bedrag van een kwart, halve of hele bal te doneren aan de club die zij een warm hart toedragen.

Johan Mensink: “We vinden het belangrijk om een goede buur te zijn. Daarom steunen we al jaren sportclubs in de omgeving. Met de Ballenactie willen we clubs helpen om te besparen op een grote kostenpost, zodat ook volgend seizoen het balletje kan blijven rollen.. Het enthousiasme van onze klanten voor deze actie was overweldigend.”

De deelnemende verenigingen waren :
ABS (voetbal, volleybal en handbal)
Tennisclub Bathmen
VV Lettele (voetbal)
HV Lettele (handbal)