Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Juni carillonmaand

Juni carillonmaand

BATHMEN – Na het prachtige optreden van de Bêkezangers afgelopen vrijdag, waarbij de weergoden de organisatie gunstig gezind waren, zal de concertreeks vrijdag 12 juni vervolgd worden met een optreden van boerendansgroep Battumse Venne.

Vrijdag 12 juni om 19:30 uur om treedt de boerendansgroep Battumse Venne op. Bij alle juniconcerten, die sinds 2010 worden gegeven, heeft de dansgroep acte de présence gegeven. Het is dan ook een prachtige gewaarwording hoe het kleppen van de klompen op het kerkplein harmonie vindt in het slaan van de klepels tegen de klokken van het carillon. Mocht Hannes dan op klompen lopen: zij dansen erop.

Het programma bestaat uit een combinatie van dansen onder begeleiding van de eigen accordeonist en/of het carillon.

De boerendansgroep bestaat al meer dan 25 jaar en heeft als doel het oude uit Bathmen en omgeving in ere te houden door kleding, dans en liedjes. Dit doen zij met een gezelschap van meer dan 30 leden.

De concertreeks wordt vrijdag 19 juni voortgezet met Battle en op de laatste vrijdagavond 26 juni gaat men gezellig samen zingen onder begeleiding van het carillon. Voor zitplaatsen wordt gezorgd. U bent van harte uitgenodigd.