Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Juni Cinebat: afsluiting van het filmseizoen

BATHMEN – Extra filmvoorstelling!! Aanstaande zaterdag wordt het filmhuis Cinebat omgetoverd in een typisch Franse sfeer…met een Franse film, Franse muziek, Franse wijn en Franse hapjes wil Cinebat het filmseizoen feestelijk afsluiten. Vanaf 20.15 uur wordt u door een enthousiast Cinebat team verwelkomd met een kopje koffie /thee en een heerlijke crêpe. Deze flinterdunne zoete crêpes worden ter plaatse voor u gebakken door Vive la Crêpe, een mobiele crêpe kraam uit Warnsveld.

Om 21.00 uur start de Franse komedie ´Comme un avion´. In de pauze is er opnieuw gelegenheid om onder het genot van een Frans wijntje, Franse muziek en Franse hapjes elkaar te ontmoeten. De entree voor deze avond bedraagt slechts € 5,- p.p., dit is incl. de koffie/thee, een crêpe en hapjes. Men hoopt op deze manier de vaste bezoekers een leuke avond te bezorgen en zo ook nieuwe bezoekers kennis te laten maken met de echte Cinebat sfeer. Dus vraag uw vrienden, familie, kennissen mee en komt allen!!

De film ´Comme un avion’ is een complexloze Franse komedie over een man die aan de banaliteit van het leven en de sleur van zijn huwelijk wil ontsnappen. De wat uitgebluste en anders door vliegtuigen gepassioneerde vijftiger Michel komt op het idee om het onverwachte te gaan opzoeken met een kajak. Even later zie je de meer naïeve dromer en onhandige kluns dan avonturier peddelen tussen het arcadische groen, op weg naar een kleine idyllische gemeenschap. Zijn eerste halte is een herberg waar hij een ontmoeting heeft met de bazin Laetitia, de jonge serveerster Mila en een paar stamgasten. Michel installeert er zijn tent voor de nacht. De volgende dag is het erg moeilijk om te vertrekken…

Filmdatum: zaterdag 18 juni Franse filmavond, inloop om 20.15 uur, start film Comme un Avion om 21.00 uur.

Plaats: Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen

Het nieuwe filmseizoen start in september. Voor reserveren kaarten en overige informatie zie www.cinebat.nl