Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kaartverkoop Battumse Revue start 15 september

Actiefoto productie 2016.

BATHMEN – Zin in een onbezorgd avondje uit? Trakteer uzelf op een voorstelling van #bietuminderugge, de spiksplinternieuwe voorstelling van de Battumse Revue. De première is op 3 november.Heerlijk lachen om de belevenissen van de families Windbuul en ’t Rikkepaoltje. Wat beleven Mans, Geertje, hun zoon Jopie en hun buren Gert Jan en Aaltje nog meer? Gelukkig heb je als bezoeker een hele revueavond om daar achter te komen. Dat geldt ook voor de titel ‘#bietuminderugge’.

De Revue zal u laten lachen, laten genieten van kleurrijke verrassende dansacts en mooie liedjes. Maandenlang is er voor en achter de schermen gewerkt aan deze nieuwe productie door meer dan 50 enthousiaste acteurs, danseressen, zangers, decor- en techniekspecialisten. En wat te denken van de schitterende kostuums, alle uit eigen atelier. #bietuminderugge, uw bezoek meer dan waard.

De kaartverkoop voor de voorstellingen op 3, 9, 10, 14,16 en 17 november start op zaterdag 15 september. Van 10.00 uur tot 12.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke. Ook na 15 september kunt u bij het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke tijdens openingstijden kaarten kopen. (maandag tot en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur). Natuurlijk kunt u ook online kaarten en arrangementen kopen. De speciale seniorenvoorstelling is zaterdagmiddag 3 november om 14.00 uur.

Lekker eten voorafgaand aan de voorstelling? Restaurant De Heeren van Dorth en de Brasserie van Boode bieden u een heerlijk menu. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat u op tijd arriveert in het theater. Hier zijn dan speciaal voor de dinergasten zitplaatsen voor gereserveerd.

De Battumse Revue, voor een echt onbezorgd avondje uit!