Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kaartverkoop ‘… brokstukken bouwen’ is van start gegaan

Kaartverkoop

BATHMEN – Sinds zaterdagmiddag is het mogelijk toegangskaarten te kopen voor het openluchtspel ‘… brokstukken bouwen’ dat in mei opgevoerd zal worden.

De eerste kaarten werden in het Cultuurhuus uitgereikt aan de buren van de plek waar het openluchtspel plaatsvindt. Mede door de plezierige medewerking van deze buren is het mogelijk om ‘… brokstukken bouwen’ op de gewenste locatie op te voeren. Vervolgens gingen de eerste 150 kaarten grif van de hand.

Echter niet alleen het openluchtspel was actief, ook de makers van de Recreatiekrant hebben hun beste beentje voorgezet en presenteerden gelijktijdig de Recreatiekrant 2015. Het is Birgit Hanzen en Marianne Berendsen weer gelukt om de vele activiteiten die het komend jaar in Bathmen gaan plaatsvinden te bundelen in de nieuwe uitgave. Binnenkort zal de Recreatiekrant huis-aan-huis worden verspreid. Krijgt u ‘m niet in de bus dan is de krant later nog te verkrijgen bij Infopunt Braakhekke.

De Recreatiekrant heeft Dinie Jansen, voorzitter en regisseur van de Stichting Openluchtspel Bathmen, uitgenodigd het voorwoord te schrijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de twee clubs de krachten bundelden en gezamenlijk hun ‘kunnen’ presenteerden afgelopen zaterdag.

De première van het openluchtspel is op 5 mei. Daarna volgen nog voorstellingen op 8, 9, 13, 14 en 16 mei. Aanvang telkens om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten 14 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via Infopunt Braakhekke (elke werkdag open van 10 tot 16 uur) of via de site www.openluchtspelbathmen.nl (24/7 open).

Het organiseren van een openluchtspel kost veel geld en daarom doet de organisatie mee aan de actie van Rabobank Salland ‘Hart voor Salland’. Leden van deze Rabobank hebben een kaart  thuis gekregen waarmee ze het openluchtspel kunnen steunen. Er is deze week meer te stemmen. Maak gebruik van uw stemrecht en steun ‘… brokstukken bouwen’!

Bij de foto: Twee jeugdige spelers van het aankomend openluchtspel (Jasper Nijkamp en Judith Pelgrum) leggen de buren (Wim Tijhuis, Jo Wassink en namens het Cultuurhuus Hanny Biemolt en Cor van Herwijnen) uit hoe het online bestellen van een kaartje in zijn werk gaat. (Foto: Henk Habermann.)