Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kalveropfokwedstrijd 2018 Bathmen-Laren-Barchem

BATHMEN-LAREN-BARCHEM – De kalveropfokwedstrijd 2018 staat voor de deur. Op zaterdag 15 september 2018 wordt er een kalveropfokwedstrijd gehouden in samenwerking met de fokveedag Bathmen-Laren. De KOC en de fokveedag worden gehouden bij de manege aan de Verwoldseweg in Laren.Datum van de fokveedag en KOC is zaterdag 15 september. (Eén week na de Larense Kermis). De keuringen zullen plaatsvinden op het grasland bij de manege. Daar zijn ook de wasplaatsen. Bij slecht weer zal de kalverkleuring uitwijken naar de manege.

Deelname aan de keuring van dit jaar, belooft net als de afgelopen jaren, in welke vorm dan ook, een leuke, spannende en leerzame tijd te worden. Ook in 2017 heeft men weer een flink aantal nieuwe deelnemers gezien en de organisatie hoopt in 2018 opnieuw nieuwe enthousiaste deelnemers te mogen verwelkomen. Dus reden genoeg om je alvast weer op te geven en te gaan oefenen met je kalfje.

De wedstrijd zal zoals altijd bestaan uit meerdere onderdelen waarvoor de deelnemer en zijn of haar kalfje punten kan krijgen. De beoordelingen zullen plaatsvinden tijdens een huisbezoek (twee keer) en op de keuringsdag, zaterdag 15 september.

Op zaterdag 7 juli zal er een instructiebijeenkomst worden gehouden voor uitleg over het toiletteren, voorbrengen, invulboekje, kennis over het kalf etc.

Instructie ochtend zaterdag 7 juli 2018, 11.00 – 12.30 uur bij de familie Braakman, Langelersdijk 2, 7245 PE Laren.

Belangrijk voor deelname is dat het kalfje tussen 1 januari 2018 en 15 juni 2018 is geboren en de leeftijd van de deelnemer tussen de 6 en 16 jaar is.