Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kampioenen bij Rijvereniging Bathmen

Liza van der Meij.

BATHMEN – Tijdens de verschillende kampioenschappen van kring Salland werd er gereden om de titels bij zowel de dressuur als het springen van de pony’s en de paarden. De ruiters van Rijvereniging Bathmen lieten zich van hun goede kant zien, waardoor meerdere combinaties zich wisten te plaatsen voor de Overijsselse kampioenschappen.Door de ruiters en amazones van Rijvereniging Bathmen werd er de afgelopen weekenden goed gepresteerd. In de klasse Z1 categorie D/E pony’s wist Liza van der Meij de concurrentie ver achter zich te laten en werd zij samen met haar pony Anjershof’s Rodrigo gehuldigd als kringkampioen. Een knappe prestatie voor Van der Meij die het jaar daarvoor nog kringkampioen in de klasse L1 werd. Tevens afgevaardigd naar de regiokampioenschappen voor de pony’s was Kess Aarnink met Eikenhorst’s Sandy in de klasse L2 dressuur categorie C. Tijdens de Regiokampioenschappen pony’s in Genemuiden lukte het beide amazones om mooie proeven te rijden, waarmee Aarnink een derde plaats wist te bemachtigen en Van der Meij een negende.

In de klasse L2 bij de paarden liet Dana Aarnink met haar pony Felicity de overige deelnemers flink in het stof bijten. De combinatie, die het jaar ervoor nog bij de pony’s startte, verweerde zich nu kranig in het grote deelnemersveld van de paarden en werd gehuldigd als kringkampioen. In dezelfde klasse wist Jiska van der Jagt met Giovanni zich te plaatsen voor de Regio. Als enige man in het deelnemersveld wist Johan den Butter de vrouwelijke concurrentie te verslaan en werd daarmee kringkampioen in de klasse M1 met zijn paard Google. In de klasse M2 werd Iris Boekelder met haar paard Dylana reserve kampioen en wist zich daarmee te plaatsen voor de Regio.

De combinaties die tevens afgevaardigd waren voor de Regio: Anneke Eelman met haar paard Espresso in de klasse B dressuur, Michelle Brinkman in de klasse L springen met haar paard Emotion en Violetta van de Pol met haar paard Grand Marnier VDP.

 

ONDERSCHRIFT FOTO:

Liza van der Meij.