Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Kermis´concert Langenberger Muzikanten & Vinocanka

Vinocanka.

BATHMEN – Helaas kan vanwege de huidige Covid-maatregelen de Bathmense Kermis ook dit jaar geen doorgang vinden. Toch zullen de Langenberger Muzikanten, met medewerking van Vinocanka (foto), wel een fruhschoppenconcert gaan geven op zondag 26 september aanstaande in de grote zaal van Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen.

De Langenberger Muzikanten uit Bathmen beginnen het concert om 11.00 uur met de mooie polka ‘Fest der Blasmusik’. De kapel, die onder leiding staat van Hans Dijsselhof, wil na 1,5 jaar geen optredens, graag het publiek vermaken met mooie polka’s, marsen en walsen. Zowel instrumentaal als met zang van Herman Pakkert en Hans Dijsselhof wordt een mooi programma voorgeschoteld.
Na de pauze zullen de muzikanten van Vinocanka uit Lochem het programma vervolgen. Deze zesmans formatie speelt met name muziekrepertoire uit het Moravische zuidelijke deel van Tsjechië, dat gekenmerkt wordt door vlotte polka’s en melodische walsen.

Het concert wordt georganiseerd door Cultuurhuus Braakhekke, gelegen aan de Schoolstraat 6a te Bathmen. De grote zaal is geopend vanaf 10.30 uur en de entree is € 5,00 per persoon inclusief een kop koffie of thee. In verband met beperkte beschikbaarheid van plaatsen is vooraf reserveren verplicht en mogelijk via www.cultuurhuusbraakhekke.nl. Ook kan men de kaarten reserveren via het infopunt in dit Cultuurhuus. En bij voldoende beschikbaarheid van plaatsen, ook op 26 september aan de zaal. Houdt u er rekening mee dat er om een Corona-bewijs gevraagd kan worden (nog afhankelijk van de eventueel nieuwe aangepaste maatregelen).

Voor meer informatie over het concert en/of de Langenberger Muzikanten of Vinocanka kunt u terecht bij manager Leonie Burink-Stegink via kapel@
orpheus-bathmen.nl of bij André Olden via telefoonnummer 06-11608714.