Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstkransenactie Muziekvereniging Orpheus Bathmen

BATHMEN – Op zaterdag 10 december houdt muziekvereniging Orpheus haar jaarlijkse kerstkransenactie. Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest, door corona, kan de actie dit jaar weer doorgang vinden.

Vanaf 10.00 uur komen leden bij u thuis langs met overheerlijke kerstkransen die u tegen een kleine vergoeding kunt aanschaffen. Met de opbrengst worden muzikale activiteiten gesteund, maar ook de vervanging en het onderhoud van het instrumentarium. Daarnaast zorgt een actie als deze er ook voor dat evenementen als Battum geet lös! mogelijk kunnen worden gemaakt. De eerste vond vorige week zaterdag plaats en bleek direct een daverend succes te zijn.
“U begrijpt dus wel, uw bijdrage is meer dan welkom. En hoe fijn is het dat u er ook nog iets lekkers voor terug krijgt in de vorm van een pak overheerlijke kerstkransen. Afrekenen kan contant of middels een QR-code. Mocht u geen kleingeld in huis hebben, dan is dat geen enkel probleem! We zien u graag zaterdag a.s. vanaf 10:00 uur bij u thuis. De muziekvereniging ondersteunen is nog nooit zo lekker geweest”, aldus een woordvoerder van Orpheus.