Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstpakketten bij de Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Ja, het is echt zo, over 6 weken is het al Kerst! Veel werkgevers uit Bathmen en omstreken hebben hun kerstpakketten al besteld. Maar u kunt nog steeds bij de Wereldwinkel terecht voor het bestellen van uw kerstpakket.De Wereldwinkel heeft een speciale ‘kerstkamer’ ingericht die vol staat met alle mogelijke kerstartikelen, zowel op het gebied van food als van non-food. U treft hier een keur van producten aan die u naar eigen inzicht kunt combineren om zo uw persoonlijke kerstpakket samen te stellen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een al samengesteld kerstpakket. En of het nu gaat om een kerstpakket voor bijvoorbeeld uw hulp of oppas, of om tientallen pakketten voor uw medewerkers, alles is in principe mogelijk en bespreekbaar.

 

Waarom een kerstpakket van de Wereldwinkel?

Met een kerstpakket van de Wereldwinkel helpt u producenten uit Afrika, Indonesië, India en vele andere landen een beter leven op te bouwen. Zo draagt u er een steentje aan bij dat zij kansen krijgen zich te ontwikkelen en bijvoorbeeld kinderen weer naar school kunnen. U geeft dus een dubbel cadeau: één aan de producent die ervan kan leven en één aan de ontvanger die ervan kan genieten.

 

Twee cadeaus dus, is dat geen mooie kerstgedachte?

Dus wacht niet langer met het met bestellen van uw kerst- en relatiegeschenken. De Wereldwinkel Bathmen is elke werkdag open. Maandag t/m donderdag van 13.30 – 17.30 uur, vrijdag van 9.00 – 17.30 uur en zaterdag van 9.00 – 16.00 uur.

U kunt hier gewoon binnen lopen om de winkel en kerstkamer te bekijken. Het is ook mogelijk een afspraak te maken met één van de vrijwilligers. Het telefoonnummer in de winkel is 0570-540680. Op de website: www.bathmen.wereldwinkels.nl kunt u meer informatie vinden over de Wereldwinkel en over de kerstpakketten. Hierop staat tevens een link naar de speciale en inspirerende kerstfolders.