Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstpakketten bij de Wereldwinkel Bathmen

kerstpakketten-bij-de-wereldwinkel-bathmen

BATHMEN – Ja, het is echt zo, over vier weken is het al Kerst! De vrijwilligers van de Wereldwinkel Bathmen zijn deze dagen druk met het inpakken van de kerstpakketten die zijn besteld door werkgevers uit Bathmen en omstreken. Dit zijn er veel.

Hoewel heel veel werkgevers hun kerstpakketten dus al besteld hebben, kunt u nog steeds bij de Wereldwinkel terecht voor het bestellen van uw kerstpakket.

De Wereldwinkel heeft een speciale ‘Kerstkamer’ ingericht die vol staat met alle mogelijke kerstartikelen, zowel op het gebied van food als van non-food. U treft hier een keur van producten aan die u naar eigen inzicht kunt combineren om zo uw persoonlijke kerstpakket samen te stellen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een reeds samengesteld kerstpakket. En of het nu gaat om een kerstpakket voor bijvoorbeeld uw hulp of oppas of om tientallen pakketten voor uw medewerkers, alles is in principe mogelijk en bespreekbaar.

Met het schenken van een Fair Trade kerstpakket uit de Wereldwinkel kunt u er zeker van zijn, dat u uw relaties of medewerkers een kwalitatief hoogstaand en origineel cadeau geeft. Bovendien biedt u, door het kopen van deze producten, mensen uit ontwikkelingsgebieden hiermee de mogelijkheid om voor zichzelf en hun omgeving een menswaardig bestaan op te bouwen. Als dat niet de ultieme kerstgedachte is?

Dus wacht niet langer met het met bestellen van uw kerst- en relatiegeschenken. De Wereldwinkel Bathmen is elke werkdag open: maandag t/m donderdag van 13.30 – 17.30 uur, vrijdag van 9.00 – 17.30 uur en zaterdag van 9.00 – 16.00 uur.

U kunt hier gewoon binnen lopen om de winkel en kerstkamer te bekijken. Het is ook mogelijk een afspraak te maken met één van de vrijwilligers. Het telefoonnummer in de winkel is 0570-540680. Op de website: www.bathmen.wereldwinkels.nl kunt u meer informatie vinden over de Wereldwinkel Bathmen en over de kerstpakketten. Hierop staat tevens een link naar de speciale en inspirerende kerstfolders.