Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kinderkerstfeest:

‘Zoek het kerstverhaal in Bathmen’

BATHMEN – Onder de titel ‘Zoek het kerstverhaal in Bathmen’ organiseren de Protestantse Gemeente Bathmen, Stichting Bathmen Promotie en ‘Bathmen on Ice’ dit jaar gezamenlijk het kinderkerstfeest.Het kinderkerstfeest is dit jaar van een andere opzet dan voorgaande jaren.

Op donderdagavond 24 december kunnen kinderen met hun ouders vanaf 17.45 uur de Battumse Dorpskerk aan het Kerkplein binnenlopen.

Om 18.00 uur zal het kinderkerstfeest in de kerk beginnen met het zingen van kerstliederen. Tussendoor zal het verhaal over de geboorte van Jezus worden verteld.

Daarna zal het ene deel van de aanwezigen rondom de Dorpskerk en rond de ijsbaan op de Brink op zoek gaan naar de hoofdpersonen van het kerstverhaal. Kinderen gaan met een kaart die zij op school hebben gekregen aan het zoeken. (Er zijn extra kaarten beschikbaar voor kinderen die geen kaart hebben ontvangen.)

De andere helft gaat naar het Cultuurhuus. Daar zal de musical “Een zilveren Kerst” worden uitgevoerd door 20 kinderen van de Battumse basisscholen.

Voor ouders, opa’s en oma’s zijn de VIP-plaatsen op het balkon gereserveerd zodat de kinderen in de zaal kunnen zitten.

Na 30 minuten wordt er gewisseld: groot en klein lopen van de Brink naar het Cultuurhuus en andersom.

Naar verwachting zal het kinderkerstfeest rond 19.30 uur zijn afgelopen.

Alle mensen zijn van harte welkom!

Voor meer informatie: vind Dorpskerk Bathmen en Stichting Bathmen Promotie op Facebook!