Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Klimbim speelgoedbeurs

BATHMEN – Op zaterdag 19 maart wordt van 9.30 – 12.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke een speelgoedbeurs gehouden. Deze beurs wordt georganiseerd door de Stichting Klimbimbeurzen. Op vrijdag 18 maart van 10.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 20.00 uur kan voor de beurs speelgoed worden ingebracht.De inbrenger ontvangt 75% van de verkoopprijs, 25% komt ten goede aan de Stichting Klimbimbeurzen. Per ingebracht artikel wordt € 0,15 in rekening gebracht. Gebruikt speelgoed, zoals duplo, lego, playmobil, puzzels, poppen en spellen, maar ook kindermeubilair, (auto)stoeltjes, tafeltjes, boxen en (camping)bedjes zijn welkom. Ook worden deze beurs fietsjes, tractors, trampolines en rollerskates e.d. verwacht.

Denkt u er aan dat de artikelen die u inbrengt schoon en compleet zijn? Om de wachttijd te verkorten dient u een lijst te maken (speelgoedlijst is te downloaden op de website) met een omschrijving van de aangeboden artikelen en de verkoopprijs. U kunt maximaal 20 stuks speelgoed en/of meubilair aanbieden.

Zaterdagmiddag na afloop van de beurs kunnen de verkochte spullen worden verrekend en de niet-verkochte spullen weer worden meegenomen. Niet afgehaald speelgoed gaat naar een goed doel. Meer informatie op www.klimbimbeurzen.nl

De kinderkledingbeurs is op 8 en 9 april en de kledingbeurs voor volwassenen is op 15 en 16 april.