Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Klimbim speelgoedbeurs

BATHMEN – Op zaterdag 23 maart wordt van 9.30 – 12.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke een speelgoedbeurs gehouden. Deze beurs wordt georganiseerd door de Stichting Klimbimbeurzen. Op vrijdag 22 maart van 10.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 20.00 uur kan voor de beurs speelgoed worden ingebracht.De inbrenger ontvangt 75% van de verkoopprijs, 25% komt ten goede aan de Stichting Klimbimbeurzen. Per ingebracht artikel wordt € 0,15 in rekening gebracht. Gebruikt speelgoed, zoals duplo, lego, playmobil, puzzels, poppen en spellen, maar ook kindermeubilair, (auto)stoeltjes, tafeltjes, boxen en (camping)bedjes zijn welkom. Ook verwacht men deze beurs fietsjes, tractors, trampolines en rollerskates e.d.

Denkt u er aan dat de artikelen die u inbrengt schoon en compleet zijn? Om de wachttijd te verkorten dient u een lijst te maken (speelgoedlijst is te downloaden op de website) met een omschrijving van de aangeboden artikelen en de verkoopprijs. U kunt maximaal 20 stuks speelgoed en/of meubilair aanbieden.

Zaterdagmiddag na afloop van de beurs kunnen de verkochte spullen worden verrekend en de niet-verkochte spullen weer worden meegenomen. Niet afgehaald speelgoed gaat naar een goed doel. Meer informatie op www.klimbimbeurzen.nl De kledingbeurs voor volwassenen is op 29 en 30 maart. De kinderkledingbeurs is op 12 en 13 april.