Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Klimbimbeurzen schenkt aan Bathmense doelen


Bathmen – Stichting Klimbimbeurzen organiseert tweemaal per jaar de kinderkleding-speelgoedbeurs en de volwassenkledingbeurs. Vanuit de opbrengsten afgelopen jaar werden ditmaal 3 cheques overhandigd. De ABS zwemclub, de Sintcommissie van de Rythmeen en Dorpsschool en ABS Judo werden verrast met een bijdrage.

Stichting Klimbimbeurzen heeft als doel het ondersteunen van activiteiten voor jeugd in Bathmen e.o. . Met vele vrijwilligers worden de bekende beurzen tweemaal per jaar in Braakhekke georganiseerd. Na de corona-jaren was het afgelopen jaar weer succesvol en kunnen er weer giften worden gedaan.

Dit jaar mocht de ABS jeugdzwemclub voor oefenmateriaal een donatie van € 250,– ontvangen. Vanuit de ouderraden van de basisscholen De Rythmeen en De Dorpsschool was een verzoek voor een bijdrage voor het haarwerk van de Sint. Hij moet tenslotte ook goed voor de dag komen. Ook zij ontvingen een donatie van € 250,–.
ABS Judo tenslotte was toe aan een nieuwe judomat. Zij ontvingen een donatie van € 500,–.

Ook in 2024 organiseert Klimbeurzen in het voor- en najaar weer de beurzen. Een mooie gelegenheid om goede kleding en speelgoed te kopen of te verkopen. Duurzaam, goed voor je portemonnee én je steunt de vele activiteiten in Bathmen e.o..

In het voorjaar is de Kinderkleding & speelgoedbeurs op 5 en 6 april en de Volwassenkledingbeurs op 12 en 13 april. Op de website (www.klimbimbeurzen.nl) is meer informatie te vinden