Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koerkamp Boerenland Wandeltocht

BATHMEN – Op 26 en 27 november wordt de Koerkamp Boerenland wandeltocht georganiseerd door de Stichting Bathmen Promotie. Wandelaars kunnen op beide dagen dezelfde routes wandelen.


Inschrijven en starten kan bij Bras-Koer (voorheen De Koerkamp) Bathmenseweg 18 te Lettele. Dit jaar heet de tocht dan ook voor het laatst de ‘Koerkamp’ Boerenlandtocht. Volgend jaar is de naam van de tocht alleen Boerenland wandeltocht, omdat de naam van De Koerkamp is verdwenen met het gelijknamige café restaurant.
Er kan 5, 10, 15 of 25 kilometer worden gewandeld. Als u 25 km gaat wandelen kunt u starten van 9 tot 11 uur. Gaat u één van de andere afstanden wandelen dan kunt u starten tot 12.00 uur. Houdt u er wel rekening mee dat u voor 16.00 uur gefinisht moet zijn, want dan sluit het startbureau.
De kosten voor deelname bedragen € 4,– per persoon. Leden van KWBN ontvangen op vertoon van hun lidmaatschapspas, op het inschrijfgeld een korting van: € 1,-.

De vrijwilligers van de Stichting Bathmen Promotie hebben prachtige wandelingen voor u uitgezet. De tochten voeren u door het mooie Sallandse coulisselandschap. U kunt genieten van mooie ‘doorkijkjes’, weilanden, bossen, houtwallen en heggen. De routes lopen over bospaden en gaan over zowel verhard als onverhard terrein en dwars door het boerenland