Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kom eens kijken/meedoen bij de gezellige club TC Bathmen!

BATHMEN – De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn nog in volle gang maar zondag 2 april 2017 gaat het nieuwe tennisseizoen van start met Winnie’s openingstoss! Om 13.00 uur is het zover en kunnen de banen en de geheel vernieuwde keuken en bar in gebruik worden genomen.

All-in lidmaatschap voor de jeugd

Dit jaar is TC Bathmen gestart met het Tenniskids all-in lidmaatschap voor de kinderen die tennissen in de fases rood, oranje en groen (leeftijd ongeveer tussen de 4 en de 12 jaar). Door het Tenniskids all-in lidmaatschap krijgen kinderen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid vaker te tennissen dan alleen het volgen van tennisles.

Het lidmaatschap kent een all-in prijs waarbij uw kind het hele seizoen mee kan doen aan alles wat TC Bathmen te bieden heeft, met onder andere het enige echte TC Bathmen T-shirt! Meer informatie over het Tenniskids all-in lidmaatschap staat op www.tcbathmen.nl

 

Een kijkje nemen bij TC Bathmen

Als u of uw zoon of dochter zin heeft om eens te kijken of meer informatie zou willen: u bent van harte welkom! De openingstoss duurt van 13.00 tot 16.00 uur en het bestuur en veel leden zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Ook bent u van harte welkom om eens op dinsdagavond te komen tossen. Iedere dinsdagavond wordt er van half zeven tot ongeveer half tien getosst bij TCB. Tossen is een laagdrempelige wijze van kennis maken met de tennissport en een leuke manier om andere clubleden te ontmoeten.

Vaak ontstaan op deze avond ook weer nieuwe groepjes van mensen die bijvoorbeeld met elkaar gaan lessen. Kortom een gezellige avond voor iedereen ongeacht je niveau. Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid gezellig een drankje te doen met elkaar en …voor een hapje wordt gezorgd!

Vraag ook naar de mogelijkheden van een proeflidmaatschap. Meer informatie kunt u vinden op de website van TC Bathmen of door te mailen naar info@tcbathmen.nl