Kom erbij!

BATHMEN – WijZ jongerenwerk Bathmen organiseert een maandelijkse inloop voor tieners van 10 tot 14 jaar. Elke derde vrijdag van de maand is de inloop van 15.00 tot 17.00 uur in het buitenlokaal van de Rythmeen (niet in de schoolvakanties). Entree is gratis.Vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Wil je samen leuke dingen doen? Er zijn spelletjes, knutselspullen, een mooi schoolplein om te spelen, limonade en wat lekkers. WijZ jongerenwerk maakt graag kennis met jou, horen wat je leuk vindt om te doen en helpen je waar mogelijk om dit ook voor elkaar te krijgen.

Op 21 juni wordt, bij voldoende animo, levend stratego gespeeld. Op 19 juli is er een ruilspel.

In de zomer worden meerdere activiteiten georganiseerd onder de noemer Bathmense Bruisdagen. Houd instagram (jongerenwerkbathmen) in de gaten voor meer informatie!

Jongerenwerk Bathmen wordt uitgevoerd door Annika Nijboer en Tamara van der Zee. Zij zijn er voor iedereen tussen de 10 en 21 jaar en hun netwerk. Zij ondersteunen bij het organiseren van activiteiten voor, door en ten behoeve van jongeren. Wil je meer over ze weten? A.nijboer@wijz.nu of 06-32452433.