Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kom gezellig een balletje slaan bij TC Bathmen!

BATHMEN – Heb je zondag 30 april al een tennisclinic gevolgd of kon je er afgelopen zondag niet bij zijn, maar wil je graag en keer een balletje slaan? Kom dan zondag 7 mei aanstaande eens kijken bij Tennisclub Bathmen. Er is een programma opgesteld van 11.00 tot 13.00 uur.Tennis is een sport die uitermate geschikt is om tot op hoge leeftijd te beoefenen. Gezondheid is voor veel ouderen een erg belangrijke motivatie om te gaan (of te blijven) bewegen. Daarnaast zijn gezelligheid en sociale contacten belangrijke drijfveren om te sporten en te blijven sporten. Bij TC Bathmen is daartoe alle gelegenheid.

Op zondag 7 mei is het mogelijk om kennis te maken met tennis. Naast dat er een tennisclinic zal worden gegeven door Marc IJzerman, zal op 7 mei Frank Geelen aanwezig zijn die als fysiotherapeut informatie geeft over blessures en blessurepreventie.

Kom gezellig in sportkleding naar de locatie aan de Anna van Lintelolaan; voor tennisrackets wordt gezorgd, dus ook als je nog nooit een racket hebt aangeraakt, ben je van harte welkom!

De organisatie hoopt jullie in grote aantallen te mogen verwelkomen op deze gezellige club. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en meedoen! Voor een warming-up wordt gezorgd door Diana Jansen en voor mooi weer doet de TCB haar best!

Heb je vragen over de clinicdagen of vragen over andere zaken? Neem dan contact op via info@tcbathmen.nl of kijk op www.tcbathmen.nl