Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kom proeven in de kerk!

BATHMEN – Het is een goede gewoonte om een nieuw seizoen te beginnen met een leuke activiteit. In de kerk noemt men dat de startzondag. Na de vakantie komen allerlei werkzaamheden en projecten waar men zich mee bezig houdt in de kerk weer op gang. Maar wat gebeurt er allemaal in dat gebouw? Wat doen al die mensen toch en wat beweegt ze om dat te doen?

Antwoord op deze vragen kunt u krijgen op zondag 17 september 2017 in de Dorpskerk van Bathmen. Vanaf 10.00 uur is er een korte viering waarna iedereen op een soort markt kan proeven van alles wat de kerk te bieden heeft. Niet alleen figuurlijk. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. In de bijbel wordt heel veel waarde gehecht aan de maaltijd. Tijdens het eten met elkaar is er ruimte voor echte ontmoeting en goede gesprekken.

Kom ook naar de Dorpskerk en laat u verassen. De kerk is allang niet meer het saaie, stijve, oubollige van wat u zich van vroeger herinnert! We zijn een levende gemeenschap die probeert te luisteren naar wat Jezus ons heeft voorgeleefd om zo een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving.