Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koningsnacht en Koningsdag

Live Muziek in

Hét Café Braakhekke

DONDERDAG 26 APRIL 21.00 UUR GRATIS ENTREE!

BATHMEN – Op donderdag 26 april zullen The Wembley’s, drie vrouwen en één man sterk, hun opwachting maken in Hét Café Braakhekke. Deze Twentse band is niet vies van een avond lekker rocken. Op de setlijst staan covers van onder andere Madonna, the Cult, Stones en CCR. Met veel enthousiasme wordt het publiek meegenomen door Rock-geschiedenis van de vorige eeuw. The Wembley’s trekt altijd volle zalen, mits de zaal klein genoeg is… Het podium wordt beklommen door: Anouk, Tessa, Susan en Jeroen.

Na het optreden van The Wmbley’s is het de beurt aan Kennèh. Dit is dé Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. Of de mannen van Kennéh nou spelen in een donker bruin café, in feesttenten of op festivals, altijd zorgen ze ervoor dat het publiek terecht komt in een ouderwets gezellig feest.

En hoe zorgt Kennéh ervoor dat hun publiek verandert in een dansende, zingende en gebroederlijke menigte. Simpel, volgens de mannen! Grijp een drumstel, bas, gitaar en hang een trekzak om.

Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht, aan toe en voila?!

Kennéh stond als support act al voor vele bands. Een kleine greep; Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, BZB, The Golden Earring en De Dijk. Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als ‘De Zwarte Cross’, ‘Huntenpop’ en ‘De Nijmeegse Vierdaagse Feesten’.

KONINGSDAG VANAF 15.00 UUR GRATIS ENTREE!

The Rousers trappen op Koningsdag af. The Rousers zijn dé nieuwe sensatie in het coverband-circuit! Na het winnen van ”the battle of the bands in Dancing Bruins” werd deze lineaire progressie doorgezet met een tour door de Nederlandse provincies. Hierin werden elke tent, zaal, kermis, of festival plat gespeeld en stond de band ook op De Zwarte Cross
Voor 2018 hebben The Rousers alles uit de kast gehaald om er nog een schepje bovenop te doen.
Verwacht een ruim 2 uur durende energieke show waarin meer dan 100 nummers gecombineerd worden met verrassende acts, overweldigende ‘special effects’ en altijd een volledige overgave van de muzikanten.

Alle denkbare muziekstijlen komen voorbij; ze zijn door de mannen op ‘een Rouser manier’ onder handen genomen en in knallende medleys gegoten. Een feest der herkenning inclusief meezingen en losgaan met de échter power van een live band; dit moet je gezien hebben!

The Rousers ”Live it up Tour” 2018!

The Rousers bestaan uit:
Stefan Krikke: Vocals
Frank Veldwachter: Guitar
Nick Esmeijer: Guitar
Dinand Joostink: Bass
Jelle van der Meij: Drums