Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Koop een lotje i.p.v. een rotje!’

De grote geluksvogel doet trekking bij Bathmen telt af

BATHMEN – Bathmen gaat proberen dit jaar in het dorp van 22.00 uur tot 00.00 uur op vrijwillige basis een vuurwerkvrije zone te creëren. In plaats daarvan wordt de bevolking een grote vuurwerkshow en een groot jaarwisselingsfeest op de Brink aangeboden. Het is de bedoeling dat de Bathmense bevolking massaal naar de Brink trekt om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen en te toosten op een voorspoedig begin. Om dit te bereiken zijn middelen nodig en is er een loterij opgezet.De basisschooljeugd is actief en verkoopt onder het motto: ‘Koop een lotje i.p.v. een rotje’ loten voor de prijs van 1 euro. Er zijn schitterende prijzen beschikbaar gesteld waaronder een kwaliteitsfiets, een accuboormachine en een groot vleespakket.

De Bathmense basisschool jeugd vormt een belangrijk element bij het grote jaarwisselingsfeest. Zo vormen zij met hun lampionnen een belangrijk onderdeel van de feeërieke sfeervolle optocht naar de Brink. Voor de jeugd zal er ook een speciale oudejaarsspeurtocht worden georganiseerd en zij kunnen kennis maken met Derk met de Beer. Voor de jongeren is er gratis ranja en oliebollen.

De lampionnen worden ontworpen door kunstenares Marieke Schrijvers van de Koekendijk die al druk bezig is. De werkgroep basischooljeugd is zeer actief en heeft alle werkzaamheden behorende bij de grote verloting zelf, met inschakeling van de jeugd, georganiseerd. (Zie foto.)

De hoop en de verwachting is dat veel Bathmenaren het idee van één centrale vuurwerkshow op de Brink zullen steunen en in plaats van een rotje een lotje gaan kopen. Mocht de jeugd niet bij u aan de deur komen dan kunt u op de Winterfair alsnog een lot kopen. Niet onbelangrijk is dat de trekking van de verloting op oudejaarsavond op de Brink door de grootste geluksvogel van Bathmen zal geschieden. En als dat al geen geluk brengt!

De hoofdsponsor van Bathmen telt af is de Emté Mensink, sponsoren zijn: Brilman hoogwerkers, de Gamma, Hollandia fietsen, Warsteiner, St. Bathmen Promotie, Bathmense Krant

 

ONDERSCHRIFT FOTO:

De Bathmense jeugd samen met de werkgroep actief bij het inpakken van de loten voor ‘Koop een lotje i.p.v. een rotje’, Ellen Weerheijm en Gert Bilkes en de basisschool leerlingen Fem, Duuk, Mats en Stijn.